Pregătirile pentru Crăciunul animalelor de la Grădina Zoologică din Bucov sunt în toi.

Copiii de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei experiențe magice vineri, 22 decembrie 2023, începând cu ora 10.00, la Grădina Zoologică din Bucov. Evenimentul propune o modalitate unică pentru cei mici de a deveni Moș Crăciun pentru animalele adorabile găzduite în grădină.

Micuții participanți vor avea o misiune specială: împachetarea cadourilor pentru a le oferi animalelor, de la urși și lei la tigri și maimuțe jucăușe. Această tradiție inedită, ajunsă la cea de-a XIV-a ediție, aduce bucurie și zâmbete atât în rândul copiilor, cât și al animalelor care vor primi atenția și grijile speciale de sărbători.

Intrarea la eveniment este liberă, iar participanții sunt încurajați să aducă spiritul sărbătorilor și energia pozitivă. “Crăciunul Animalelor” este o ocazie perfectă pentru ca întreaga familie să petreacă timp de calitate, să descopere fascinantul univers al grădinii zoologice și să aducă un strop de bucurie în viața animalelor cu blăniță.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Astfel, copiii de toate vârstele sunt așteptați vineri, 22 decembrie 2023, începând cu ora 10.00, la Grădina Zoologică din Bucov, unde vor îndeplini misiunea lui Moș Crăciun pentru animalele găzduite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *