”Primus Derby” dintre Petrolul si Rapid s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, in etapa cu numarul 20 din SuperLiga României. Petrolul ocupă locul 8, cu 27 de puncte acumulate in clasamentul Superligii. 

Giuleștenii au primit o lovitură grea încă din startul partidei, când Borza a avut o intervenție extrem de dură asupra lui Diomande și a văzut direct cartonașul roșu. Astfel, ploieștenii au reușit să își impună jocul și să controleze partida.

Grozav a ratat o primă ocazie importantă în minutul 6, când a șutat bine, dar balonul a fost deviat de Iacob și a ieșit în afara terenului.

Jair a executat foarte bine o lovitură liberă în minutul 34, însă Horațiu Moldovan a avut o paradă de excepție și a reușit să respingă din vinclu.

Pe finalul primei reprize, jocul s-a aprins. Huja a șutat periculos de la distanță, dar portarul giuleștenilor nu a întâmpinat mari probleme. Ploieștenii au avut și un gol anulat în prelungiri pentru un fault în atac.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în al patrulea minut de prelungiri, când Braun a nimerit bara.

Musi a avut și el o ocazie mare după pauză, dar defensiva giuleștenilor a rezolvat faza. Grozav a mai irosit o șansă uriașă de gol în minutul 60, dar șutul său a fost respins de Moldovan.

Portarul Rapidului și al echipei naționale s-a remarcat și în finalul partidei, la o dublă ocazie a ploieștenilor. Jair a șutat bine de la marginea careului, Moldovan a respins, iar balonul a ajuns la Grozav care a șutat din prima mult pe lângă poartă.

Primus Derby, cel mai asteptat meci din Superliga, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *