George Simion, preşedintele AUR, a fost prezent în Italia în cursul acestui sfârşit de săptămână, participând la adunarea conservatorilor europeni de la Atreju şi având o întrevedere privată cu Papa Francisc.

Conform unui comunicat emis de AUR, Simion a susţinut un discurs în cadrul panelului intitulat „Europa pe care trebuie să o protejăm: argumentele conservatorilor împotriva superstatului european” în cadrul adunării conservatorilor europeni, eveniment descris ca „cel mai important întâlnirii Fratelli d’Italia din acest an,” la care au participat peste 10.000 de conservatori italieni şi europeni.

Potrivit AUR, evenimentul organizat de partidul condus de premierul italian, Giorgia Meloni, a adunat liderii conservatorilor şi reformiştilor europeni, inclusiv personalităţi notabile precum Elon Musk.

În declaraţiile sale, George Simion a exprimat încrederea că „AUR va câştiga următoarele alegeri europene din România.” El a subliniat, de asemenea, că „putem să câştigăm, cu siguranţă, alături de românii care trăiesc în Italia,” conform comunicatului.

Simion a argumentat că „soluţia pentru a apăra rădăcinile latine și creștine ale Europei este să formăm un guvern de centru-dreapta la nivel european, la Bruxelles, și să câștigăm împreună toate bătăliile viitoare, așa cum se întâmplă la Roma, unde guvernul este tot de centru-dreapta și este condus de ‘Leoaica Europei’, Giorgia Meloni.”

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *