Incendiu la Taverna Racilor din Snagov: acoperişul s-a prăbuşit parţial! Ce spune proprietarul?

Sâmbătă dimineață, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul restaurantului Taverna Racilor din Snagov. Conform ISU Bucureşti – Ilfov. La momentul sosirii pompierilor, 13 persoane aflate în clădire se autoevacuaseră: aoperişul s-a prăbuşit parţial, reprezentanţii ISU avertizând deja cu privire la existenţa acestui risc din cauza afectării structurii de rezistenţă. ISU declară că restaurantul a fost amendat în mai pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, localul a fost verificat în luna mai a acestui an, ocazie cu care inspectorii de prevenire au aplicat o amendă în valoare de 50.000 de lei pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, la aceasta adăugându-se o altă amendă, în cuantum de 10.000 de lei. 

 „A luat foc toată locaţia din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. Într-adevăr, a luat foc din temelii. Asta este, a luat foc, se face la loc. Viaţa merge înainte”, a afirmat într-o popstare pe Tik Tok patronul restaurantului, Paul Nicolau, cunoscut şi sub numele de Pescobar. „A luat foc locaţia din Snagov, sunt doar pagube materiale, în rest totul ok! Se va reconstrui de la zero în câteva luni şi vom continua frumoasa poveste începută pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne întăreşte prin astfel de momente! Doamne Ajută la toată lumea şi mulţumim pentru toată susţinerea!”, este mesajul scris care însoţeşte postarea patronului.

@tavernaracilorbypescobar

A luat foc locatia din Snagov, sunt doar pagube materiale in rest totul ok! Se va reconstrui de la zero in cateva luni si vom continua frumoasa poveste inceputa pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne intareste prin astfel de momente ❤️🙏! Doamne Ajuta la toată lumea si multumim pentru toată sustinerea! #pescobar #snagov

♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov Daniel Vasile a declarat că 13 persoane erau în clădire, într-o zonă de dormitoare, la momentul producerii incendiului, dar că acestea s-au autoevacuat, ele fiind găsite grupate în apropierea restaurantului la momentul sosirii echipelor de intervenţie. el a mai explicat că numai una dintre acestea vorbea limba română.

Conform reprezentantului ISU, a existat o ardere puternică., fiind afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, incendiul fiind amplificat de structura din lemn a clădirii. Nu sunt persoane rănite, dar există risc foarte mare de prăbuşire a unor elemente de rezistenţă ale acoperişului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *