foto: antena3.ro

Trei persoane au fost transportate la spital în urma deflagrației, două dintre acestea suferind de arsuri, în timp ce o a treia persoană a avut un atac de panică. Ca urmare a evenimentului, numeroși locatari au fost nevoiți să părăsească rapid locuințele lor.

Echipele de pompieri desfășoară în prezent cercetări amănunțite pentru a determina cauza exactă a exploziei. Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, a informat că autoritățile au fost alertate cu privire la incident printr-un apel la numărul de urgență 112. Deflagrația a avut loc într-un apartament situat într-un bloc cu patru etaje.

După intervenția promptă a echipelor de intervenție, s-a constatat că două persoane aflate în apartament au suferit arsuri, iar o a treia persoană a avut un atac de panică. Toți cei trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În plus, alte două persoane au fost asistate de pompieri pentru a părăsi în condiții de siguranță clădirea afectată de incident.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *