Bijuterii de aproape o suta de mii de euro și bani. Este prada unor hoti care au dat atacul in plina zi, in Ploiesti. Victima este patronal unui magazin de bijuterii. Dupa saptamani de ancheta, politistii au dat de urma celor care se pare ca erau specializati pe comiterea de furturi. In acest dosar au fost facute mai multe perchezitii  in Bucuresti si în judetele Arad, Arges si Ilfov.

Furtul a fost comis pe 4 octombrie cand patronul unui magazin de bijuterii a anuntat si politistii din Ploiesti. Acesta a precizat ca din mașina pe care o avea parcată în municipiu i-au fost furate o cutie în care s-ar fi aflat mai multe bijuterii în valoare de 98.000 de euro și sumele de 5.000 de euro, 1.000 de dolari și 7.000 de lei. A fost demarată imediat o anchetă iar pe

12 decembrie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județele Arad, Argeș și Ilfov.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificate persoanele banuite de comiterea faptei ca fiind trei bărbați din municipiul București și municipiul Arad.

Bărbații în cauză au fost reținuti pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru furt calificat.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *