Vesti proaste pentru Chindia Targoviste. Clubul a primit interdictie la transferuri si legitimari noi din partea FIFA. Interdictia a cenit dupa ce Chindia a pierdut litigiul cu Rassambek Akhmatov, fotbalist care a jucat sezoul trecut la Targoviste. Interdicția a venit după ce clubul a pierdut litigiul cu Rassambek Akhmatov, fotbalist care a evoluat la Târgoviște din luna august a anului trecut până la finalul sezonului anterior.

Vești proaste pentru Chindia Târgoviște. Clubul dâmbovițean a primit interdicție la transferuri si noi legitimări din partea FIFA.

Inderdicția vine după ce clubul  a pierdut litigiul cu Rassambek Akhmatov, fotbalist care a evoluat la Târgoviște în sezonul trecut.

Chindia trebuie să îi achite lui Akhmatov suma de 107.000 lei, echivalentul salariilor restante, la care se vor adăuga taxele de procedură și onorariile avocaților.

Pentru jucătorul rus, experiența de la Chindia a fost a doua în România și tot a doua care se încheie prost, cu drepturi salariale solicitate în instanță.  În sezonul 2020-2021, Akhmatov a evoluat la Fotbal Comuna Recea, în Liga a 2 a.

Problemele cu Akhmatov nu sunt singurele pentru dâmbovițeni. Clubul are pe rolul Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, trei dosare pentru neplata salariilor, dosare care ar putea aduce depunctări și alte sacțiuni financiare.

33 apariții în tricoul Chindiei a avut Rassambek Akhmatov: 22 în sezonul regular al Ligii 1 2022-2023, șapte în play-out și patru în meciurile din Cupa României.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *