Sursa: Capital

„Veneam de la cântare, mă apucam de spălat rufe. Eram și cu cazanul cu scutece de fiert și spălam pe jos.” a declarat îndrăgita artistă de muzică populară, Irina Loghin!

Irina Loghin a făcut declarații BOMBĂ despre cum a reușit să se împartă între familie și carier!  Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat.

Interpreta face parte din generația artiștilor de aur de la noi din țară, fiind extrem de cunoscută și apreciată. În vârstă de 84 de ani, artista și-a început cariera muzicală de foarte tânără, reușind să se împartă între viața de familie și cea profesională. Ea a povestit în cadrul unui interviu despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Cântăreața a mărturist că nu i-a fost deloc ușor să fie artistă, soție și mamă. Irina Loghin și Ion Cernea s-au căsătorit în anul 1975, iar imediat după nuntă a venit pe lume Ciprian, primul copil: „„ Am avut răbdare. Nu tot timpul am avut ajutor. Ajutorul tot eu eram. Veneam de la cântare, mă apucam de spălat rufe. Îl născusem pe Ciprian și nu erau pe atunci pamperși. M-am dus și am făcut 50 de scutece de finet și am făcut scutecele cum m-a învățat mama cu înfășatul. Am făcut 50 de culoare albă, ca să le pot fierbe mereu, să fie dezinfectate. Eram și cu cazanul cu scutece de fiert și spălam pe jos .”

Nici copilăria Irinei Loghin nu a fost una ușoară. Irina L. a povestit o întâmplare de-a dreptul emoționantă cu tatăl său, atunci când acesta trebuia să se înroleze în armată: „În timpul războiului au venit după el să îl ia și tata s-a ascuns undeva pe o movilă. Era o piatră foarte mare, ca o stâncă. Era coborâtă, dar dedesubt era o scobitură. S-a dus și s-a ascuns tata acolo și nu l-a găsit. L-au căutat foarte mult și nu l-au găsit. Ne duceam noaptea și îi duceam de mâncare. Era destul de departe de casa noastră .”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *