ACCIDENT GRAV IN JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD: ȘOFERUL A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ!

Aseară, un taxi a fost implicat în acest accident bizar, la volan aflându-se un tânăr de 24 de ani din orașul Năsăud, care era băut. Mașina condusă de acesta a lovit 4 mașini parcate în afara DN 17 D, imediat după Valea Podului, la ieșirea din Năsăud spre Salva.

Se pare că taximetristul a lovit intenționat aceste mașini într-o tentativă disperată de a se sinucide după o ceartă cu prietena sa în această dimineață.

Chiar dacă mașina pe care o conducea s-a făcut praf, taximetristul a suferit doar o fractură la piciorul drept. El a fost transportat în stare de conștiență și cooperant la spitalul din Năsăud.

Testul etilotest a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool în aerul expirat. În plus, au fost recoltate probe biologice pentru determinarea concentrației de alcool în sânge. De asemenea, individul trebuie să fie supus și unui test pentru depistarea substanțelor psihoactive.

Poliţiştii au constatat că tânărul nu avea dreptul să se urce la volan întrucât avea permisul reţinut. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele tânărului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *