Sursă foto: Eurosport

Darius Coman, sportiv antrenat de Gabriel Cojocaru și reprezentând clubul Barracuda Câmpina, a început în forță Campionatul European de Natație pentru seniori desfășurat la Otopeni.

Încă de la prima sa întrecere, câmpineanul a reușit să doboare recordul național la proba de 100m bras.

Într-una dintre grupele preliminare, Darius Coman a înregistrat timpul de 1.00.22, stabilind astfel un nou record național. La finalul acestei probe, Darius, aflat pe culoarul doi, cu cască albă, în înregistrarea video, a obținut un onorant loc 28 în clasamentul general.

Din nefericire, timpul obținut de Darius Coman nu a fost suficient pentru calificarea în semifinale. În clasamentul general, el s-a clasat pe locul 28. Rămâne însă recordul național stabilit de tânărul sportiv, o performanță deosebită pentru natația din județ!

Este important de menționat că, la doar 16 ani, prahoveanul a fost al doilea cel mai tânăr concurent al probei, fiind întrecut doar de un bosniac cu câteva zile mai mic, care s-a situat pe locul 40. La această probă au participat 43 de sportivi, iar câștigătorul a fost olandezul Arno Kamminga, cu un timp de 56.63.

Darius Coman va continua competiția în probele de 200m bras și 100m mixt.

Surse: Câmpina TV, Antena Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *