Noaptea trecută a reprezentat o experiență extrem de dificilă pentru aproximativ 100 de români blocați pe aeroportul din München.

Acești călători, având rezervări pentru un zbor Lufthansa pe ruta München-București, au petrecut aproximativ patru ore în aeronavă, deoarece aceasta nu a putut decola din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pasagerii au fost evacuați din avion vineri seară, în jurul orei 22:00, cu sprijinul echipajelor de pompieri, și au fost nevoiți să petreacă întreaga noapte în aeroport, conform informațiilor furnizate de Știrile PRO TV.

Acești 100 de români s-au văzut practic obligați să rămână în aeroport, nefiindu-le permis accesul la bagaje, inclusiv la gențile de mână, care au fost confiscate de compania aeriană.

Sursele menționate indică faptul că mai mulți dintre acești călători au încercat să solicite ajutorul consulatului României, însă fără succes.

Aproximativ 320 din cele 760 de zboruri programate pentru sâmbătă au fost anulate, a informat agenția de presă germană DPA. Echipajele se străduiau să mențină cel puțin o pistă în serviciu și fără zăpadă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *