La 94 de ani, are o singură dorință de Crăciun: să aibă o sticlă de suc pe masă! Află pobestea bunicii Margareta.

La vârsta de 94 de ani, bunica Margareta trece prin clipe de coșmar. De Crăciun, își dorește să aibă o sticlă de suc pe masă! Ea stă într-o casă bătrânească, uitată de proprii copii. Femeia este speriată că nu va trece peste iarna cruntă!

În ciuda vârstei înaintate, bunica Margareta își îndreaptă speranța către vecinii și primarul din județul Mehedinți, singurii care îi mai oferă sprijin.

„Nu am lemne. Odată îmi aducea primarul, acum văd că nu mi-a mai adus.” De-a lungul timpului, aceasta a alocat cea mai mare parte a modestei sale pensii pentru a acoperi cheltuielile cu medicamentele și încălzirea. Din păcate, ea a rămas fără bani pentru mâncare!

„Nu știu cum mă voi descurca. Am în pungă niște zahăr. Iau câte o linguriță noaptea.” Cu o pensie de doar 1.000 de lei, aceasta are o singură dorință modestă de Crăciun. Ea ăși dorește o sticlă de suc!

Bunica Margareta este doar unul dintre bătrânii uitați ai României, care își trăiesc zilele de bătrânețe în condiții dificile, lăsați în uitare de societatea în care au contribuit timp de decenii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *