Adrian Albu, un supraviețuitor al tragicului incendiu de la Colectiv, și-a anunțat candidatura pentru funcția de Primar al Sectorului 5 al Bucureștiului. La eveniment, au fost prezenți și au oferit sprijin Ramona Strugariu, eurodeputată și copreședintă a partidului REPER, Dragoș Pîslaru, deputat european și copreședinte al Partidului REPER, precum și Cătălin Teniță, deputat și copreședinte REPER București.

Planul electoral al lui Adrian Albu include deschiderea a trei centre medicale permanente pentru furnizarea de servicii esențiale pentru cetățenii vulnerabili ai sectorului. Totodată, propune programe educaționale pentru cei care doresc să-și completeze studiile sau să se reorienteze profesional. Finanțarea acestor inițiative ar urma să provină din susținerea activităților economice generatoare de venituri în sector.

Adrian Albu subliniază importanța prioritizării siguranței cetățenilor și reducerii corupției în administrația publică pentru dezvoltarea economică. Candidatul REPER consideră că sectorul se confruntă cu o realitate dură a sărăciei și își propune să ofere o alternativă eficientă și transparentă în cheltuirea banilor publici, în care interesul cetățeanului să primeze.

Albu a declarat că vrea să ofere o soluție pentru rezidenții sectorului, subliniind nevoia de centre medicale accesibile și de sprijin pentru cei care se confruntă cu sărăcia. Invită funcționarii publici cu aceleași valori să se alăture echipei sale pentru a dezvolta o administrație care să fie un sprijin și un aliat comunității.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *