Macanache a devenit tătic pentru prima oară!

Rapperul Macanache a devenit tătic: și-a ținut pentru prima oară fiica în brațe! Emoțiile pe care le-a simțit au fost de nedescris.

Artistul a devenit tătic pentru prima oară! Diana, partenera sa, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cântărețul nu s-a putut abține și a postat prima fotografie alături de micuța lui pe rețelele sociale. Alături a scris şi un mesaj scurt, care indica ziua nașterii copilului.

Imaginea a fost rapid primită cu entuziasm de către fanii săi, care le-au transmis felicitări și urări de bine artistului și familiei sale, acum complete!

Cu puțin timp în urmă, Macanache dezvăluia că atât el, cât și Diana își doresc copii: „Amandoi ne dorim, iar parintii nostri vor nepoti. Nu contează, baieti, fete, sanatosi sa fie”. Cei doi s-au căsătorit în plină pandemie. Cei doi și-au unit destinele în fața nașilor lor, Maria și Mincu Popovici, și astfel au început o nouă etapă a vieții lor împreună.

„Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute. Diana e și managerul, și iubita, și impresarul, și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”. a spus Macanache.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *