pedepsit şofer beat

Nefericita întamplare s-a petrecut ieri, în Urlați. Polițiști din cadrul Poliției orasului Urlați au fost sesizați despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, fiind posibil ca șoferul să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificat conducătorul auto, de 46 de ani, din oraș. Era mort de beat și cu permisul suspendat, figurand în bazele de date cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *