Performanta remarcabila pentru sectia de oina a CSM Ramnicu Sarat. Ramnicencele au reusit sa-si adjudece trofeul Campionatului National de Oina in Sala la senioare, castigand toate meciurile disputate. Fetele au reeditat performanta baietilor din acelasi club, care sunt si ei campioni nationali la oina in sala.

Sportivele secției de oină a CSM Râmnicu Sărat au câștigat Campionatul Național de Sală la senioare.

Fetele antrenate de Cosmin Bălan au învins în toate meciurile disputate, reușind să treacă de cele mai titrate echipe din țară. Turneul desfășurat la Târgu Lăpuș a fost tranșat chiar după prima etapă, în care CSM Râmnicu Sărat dispunea de Galicea Mare, cu scorul de 6 la 2.

Au urmat victorii cu CS Hida și Avântul Frasin, alte două centre importante ale sportului național.

Cu trei titluri naționale și o calificare în Cupa Reginei, competiție programată pentru 2024, CSM devine una dintre forțele din oina românească.

Cu astfel de performanțe, foarte mulți copii din zona Râmnic se îndreaptă către acest sport, care pare, deocamdată, mai mult o curiozitate.

Râmncu Sărat a devenit rapid unul dintre polii de forță ai sportului național, secția de oină, reînființată acum trei ani, ajungând să contabilizeze un număr impresionant de titluri și medalii, la toate categoriile de vârstă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *