La data de 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Polițiștii au desfășurat operațiuni în sectoarele de drum cu trafic intens și în zonele de interes, stabilind un total de 11 puncte de control pe întreg teritoriul județului.

În timpul acestor misiuni, au fost efectuate legitimări pentru 328 de persoane, verificări pentru 165 de autovehicule și teste antidrog sau alcool pentru 92 de șoferi.

Pentru încălcările constatate, polițiștii au aplicat un număr de 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 56.995 de lei.

Cea mai frecventă sancțiune aplicată, în număr de 135 de ori, a fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, au fost aplicate 44 de sancțiuni pentru nerespectarea dispozițiilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor care încalcă norme de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică.

În plus, polițiștii au reținut 15 permise de conducere (8 pentru depășirea limitelor legale de viteză și unul pentru conducere sub influența alcoolului) și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *