În parteneriat cu Hatchards, cea mai veche librărie din Marea Britanie, gara St Pancras a creat copacul de 12 metri înălțime care are o scară în serpentină, înfășurand aproximativ 270 de rafturi de cărți.

Acum că Halloween-ul a ieșit din peisaj, înseamnă că este acceptabil din punct de vedere social să începi să o asculți pe Mariah Carey, purtând pulovere de Crăciun. De asemenea, înseamnă că brazi de Crăciun spectaculoși vor apărea în jurul orașului, aducând bucurie festivă tuturor londonezilor. Pomul de Crăciun din St Pancras pentru 2023 tocmai a fost dezvăluit și este o adevărată uimitoare. Arborele St Pancras din acest an este format din peste 3.800 de cărți.

La baza copacului sunt, de asemenea canapele, fiecare având un loc unde bibliofilii se pot opri, sta și citesc. În fiecare stand, vizitatorii pot asculta un fragment de cinci minute dintr-o carte audio oferită de Penguin Books de la autori precum Charles Dickens, Beatrix Potter, Zadie Smith, Robin Stevens, Gabrielle Zevin, Alice Winn, Rick Riordan, Michael Morpurgo, Richard Osman și Tom Fletcher. Fiecare stand are două opțiuni, iar oaspeții vor putea alege dintre șaisprezece audio diferite.

Cu toată agitația din sezonul sărbătorilor, a avea un brad de Crăciun în care oamenii să găsească un loc liniștit pentru a se bucura de o carte bună sună minunat pentru toti.

Iată mai multe poze cu copacul:

Sursa foto: timeout.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *