A fost bataie in toata regula intr-o localitate din Dambovita, scandal care s-a incheiat la spital pentru mai multe persoane care au fost lovite cu pietre si bate. 13 persoane, atat femei cat si barbati, au fost implicate in conflictual iscat din  cauza modului in care un bărbat ar fi stationat cu autoturismul pe o strada ingusta.

Scandalul a avut loc pe raza comunei Cojasca, sat Iazu, polițiștii intevenind după ce o femeie a sunat la 112. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un scandal în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbați, cât și femei. În urma agresiunii, șase persoane, cu vârste cuprinse între 24 si 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu pietre și bâte, fiind transportate la spital. Însă, doar o persoană a rămas internată la o unitate medicală.

Scandalul ar fi fost generat pe fondul unor nemulțumiri referitoare la modul în care un bărbat ar fi staționat cu autoturismul pe o stradă îngustă.

În acest dosar, joi, anchetatorii au făcut 7 percheziții iar mai mulți bărbați au fost puși sub control judiciar. Polițiștii continua cercetările pentru

lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *