Arbitrul bucureștean Radu Petrescu (40 de ani), care nu l-a eliminat pe Joyskim Dawa (27 de ani) în meciul Petrolul – FCSB 2-2, deși camerunezul l-a accidentat grav pe Sergiu Hanca (31 de ani), a fost trecut cu vederea de Comisia Centrală a Arbitrilor și delegat la la meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova!

Petrescu a primit o delegare controversată la derby-ul Băniei. În meciul de la Ploiești, el i-a acordat stoperului FCSB-ist Dawa doar un cartonaș galben pentru un fault extrem de dur, apărătorul scăpând ieftin în acel moment și fiind ulterior pedepsit de propriul patron, printr-o înlocuire în prima repriză.

În partida de pe „Oblemenco”, Radu Petrescu va fi asistat la cele două tușe de un alt arbitru din București, Mircea Grigoriu, și de Mihai Marius Marica, din Bistrița. Arbitrul VAR alocat meciului este Rareș Vidican, din Satu Mare, iar arbitru asistent VAR este Doru Claudiu Lucaciu, din Cluj.

O altă delegare cu „cântec” făcută de grecul Kyros Vassaras, președintele CCA, este cea a lui Horațiu Feșnic la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Petrolul Ploiești, care se va juca sâmbătă, de la 16:45, în etapa a 15-a din Superliga. Interesant este faptul că Horațiu Feșnic a fost arbitru VAR în meciul Petrolul – FCSB.

La acest meci, arbitrii asistenți vor fi Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), iar arbitru VAR este Viorel Flueran (Craiova), iar arbitru asistent VAR este Vladimir Urzică (Piatra-Neamț).

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *