academiadepolitie.ro

La data de 31 octombrie curent, reprezentanții structurii de prevenire a criminalității, Serviciul Rutier, Serviciul Resurse Umane și Serviciul Criminalistic au participat la o prezentare desfășurată la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia. În cadrul acestei prezentări, ei au oferit informații despre cariera de polițist și despre opțiunile educaționale disponibile pentru cei care doresc să se înscrie în școlile de poliție.

În timpul discuțiilor interactive, s-au abordat subiecte legate de competențele necesare pentru a deveni polițist, beneficiile pe care le pot obține tinerii care aleg această carieră și s-a încurajat publicul să ia în considerare posibilitatea de a urma o carieră în domeniul poliției. De asemenea, tinerii au fost îndemnați să se pregătească din timp pentru viitorul examen de admitere.

Pentru cei interesați, se poate depune cererea de înscriere, împreună cu consimțământul pentru solicitarea extrasului de cazier judiciar, exclusiv în format electronic, până la data de 5 noiembrie 2023, la adresa de e-mail resurseumane@db.politiaromana.ro, care aparține unității de recrutare.

Ulterior, candidații trebuie să depună documentele necesare pentru dosarul de recrutare, așa cum sunt specificate în anunțul de concurs, până la data de 24 noiembrie 2023.

Mai multe informații cu privire la condițiile de recrutare, documentele necesare pentru dosar, tematica și bibliografia, probele de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, precum și orice alte întrebări legate de admiterea în școlile de agenți de poliție pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în secțiunea „Carieră – Admitere 2023” sau pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, în secțiunea „Carieră”, subsecțiunea „Instituții de învățământ/formare profesională – ADMITERE 2023 – LA ȘCOLILE POSTLICEALE ALE M.A.I., SESIUNEA OCTOMBRIE 2023 – FEBRUARIE 2024″.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *