reţinut 24 de ore recidivistbanii din casă

Lipsa bunurilor a fost aunțață ieri de către proprietara locuinței din Ploiești. Femeia de 55 de ani a spus oamenilor legii că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bijuterii, precum și o sumă de bani.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în perioada 12-30 octombrie, reclamanta a fost plecată de la domiciliu, iar la data de 31 octombrie a constatat că i-ar fi fost sustrase 200 de grame de bijuterii din aur, precum și 39.000 de coroane daneze.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Valea Doftanei, care ar fi efectuat lucrări de renovare la domiciliul persoanei vătămate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *