Proiect inedit la Muzeul Memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu din Campina.

„Iulia Hasdeu- Colega mea” se adresează copiilor din scolile campinene sau din imprejurimile Campinei si se desfasoara in perioada 1-14 noiembrie.

Copiii din scolile câmpinene si nu numai sunt invitați să afle mai multe despre personalitatea Iuliei Hasdeu printr-un proiect inedit al Muzeului Memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu.

„Iulia Hasdeu -colega mea” tema proiectului prin care copiii sunt invitati să ii scrie , deseneze sau cânte Iuliei, imaginându-si că poeta ar fi colega lor de bancă sau de clasă.

Povestile copiilor sunt asteptate in perioada 1-14 noiembrie, iar mesajele primite vor fi expuse la Castelul Iulia Hasdeu, dar si pe siteul muzeului, cu ocazia aniversării a 154 de ani de la nasterea Iuliei Hasdeu. Ideea proiectului a venit chiar de la micii vizitatori ai castelului.

La Castel  din Câmpina este deja amenajat un spațiu in care orice copil poate scrie, desena sau chiar picta mesajul său către Iulia Hasdeu. Mesajele pot fi trimise si pe adresa de mail a muzeului office@muzeulhasdeu.ro .

Cele mai frumoase mesaje vor fi răsplătite cu premii surpriză.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *