Un bărbat de 44 de ani din București a fost plasat în arest preventiv în urma acuzațiilor de tâlhărie, după ce a atacat o femeie în vârstă pe străzile din Sectorul 5 și i-a furat telefonul mobil din geantă.

Duminică, Poliția Capitalei a informat că ofițerii de la Secția 18 Poliție au executat un mandat de aducere în București, emis pe numele bărbatului de 44 de ani, care este subiectul unei investigații penale pentru tâlhărie.

Incidentul a avut loc pe 18 octombrie 2023, când la ora 17:00, o femeie în vârstă de 72 de ani a fost agresată fizic la intersecția străzilor din Sectorul 5. Bărbatul i-a furat telefonul mobil din geantă și a fugit într-o direcție necunoscută. Ulterior, anchetatorii au identificat un bărbat de 44 de ani ca suspect, cunoscut pentru activități infracționale.

Vineri, bărbatul a fost localizat și adus pentru audieri în baza mandatului de aducere. După evaluarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt în curs de desfășurare sub coordonarea Secției 18 Poliție și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în legătură cu infracțiunea de tâlhărie.

Sursă: news.ro

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *