O situație neobișnuită s-a produs în centrul Capitalei, în timpul evenimentului Oktoberfest. Un tobogan gonflabil, în care se aflau 12 copii, s-a răsturnat din cauza unor rafale de vânt.

Această întâmplare a condus la rănirea micuților, care au necesitat îngrijiri medicale. Chiar dacă copiii au suferit diferite răni, toți se află în afara oricărui pericol.

Potrivit primelor informații, un copil în vârstă de 7 ani a suferit o lovitură în zona bărbiei, altul în vârstă de 4 ani a avut o lovitură în zona capului, un copil de 8 ani a acuzat dureri la braț, în timp ce un alt copil, în vârstă de 10 ani, s-a plâns de dureri la nivelul toracelui. Minorii au fost transportați la spitalele Grigore Alexandrescu, Budimex și Bagdasar pentru efectuarea investigațiilor necesare.

Autoritățile au demarat o anchetă penală în legătură cu acest incident.

George Epurescu, Prim-vicepreședinte al Federației Sindicale Hermes, a relatat despre această întâmplare pe platforma Facebook: „În Piața Constituției, la evenimentul Oktoberfest, un tobogan gonflabil mare, cu copii care se jucau pe el, a fost luat de vânt. Trei copii au fost răniți. Aparatul era ancorat cu câteva cărămizi, însă o rafală de vânt mai puternică a răsturnat practic întregul ansamblu.”

Sursă: realitatea.net

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *