Vineri, cu doar două zile înaintea partidei cu FCSB, nouă fotbaliști de la Petrolul au fost supuși unui control antidoping neanunțat. Antrenamentul programat pentru dimineața zilei de joi a putut fi efectuat, bineînțeles, doar după încheierea testării.

Oficialii „lupilor” se întreabă, potrivit DigiSport, dacă nu cumva apariția ofițerilor antidoping a fost „comandată” de cei de la FCSB, dar acest aspect nu poate fi confirmat.

A fost surprinzător că nu ne-au anunţat. Poate e normal să nu ne anunţe. Nu putem spune că a fost premeditat, e normal. Testele au fost făcute, lucrurile sunt în regulă, fără nicio problemă. Nu pot face speculaţii (n.r.- dacă s-au făcut special înaintea meciului cu FCSB).

Trebuie să te supui şi n-aş vrea să fac speculaţii. Lucrurile sunt în regulă, rezultatele n-au venit aşa de repede. Din punct de vedere al clubului nu avem emoţii, doar dacă vreun jucător ar fi făcut ceva personal, dar nu cred. Jair, Zima, Mihnea Rădulescu, nouă jucători au fost în total.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru Orange Sport

Nu e nicio problemă. Întâmplător, sau nu!, de fiecare dată când jucăm cu FCSB, există un control antidoping, inopinat. Asta e! Întâmplarea!

oficialii Petrolului, pentru Gazeta Sporturilor

Testarea antidoping vine în contextul în care ploieștenii traversează o perioadă foarte bună, pierzând un singur meci din ultimele 11 din campionat, în care au reușit 5 victorii. Petrolul se află acum pe locul 6, cu 19 puncte. De partea cealaltă, FCSB se situează în fruntea SuperLigii, cu 30 de puncte.

Oamenii din clubul prahovean se așteaptă ca stadionul să fie plin-ochi la ora meciului cu FCSB. Un oficial petrolist susține că doar în timpul reprizei a doua a victoriei din Bănie s-au vândut peste 1000 de bilete pentru această partidă!

Sunt nouă jucători din lot care au participat. Au fost aleși aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar știți, s-a întâmplat înaintea unui meci cu FCSB…

Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o dată spun lucrul acesta, dar ne-a deranjat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, dar s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă la aceste teste.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine.

Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun!

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *