Tocmai a aparut o varianta mai buna a jocului Ark: Survival Evolved

În 2014, jocul ambițios de supraviețuire multiplayer cu dinozauri, Ark: Survival Evolved, a intrat în acces anticipat pe Steam. A fost un succes complet. Cu toate problemele precum bug-uri, probleme de optimizare și o doză considerabilă de dramă din spatele scenei, Ark a devenit unul dintre cele mai jucate jocuri de pe Steam și a rămas în top aproape o decadă.

În 2017, Ark a părăsit în cele din urmă accesul anticipat, iar acum, șase ani mai târziu, în 2023, când remasterizarea lui Ark: Survival Evolved a intrat recent în acces anticipat.

Timpul este un cerc plat plin cu dinozauri.

Remasterul folosește motorul Unreal Engine 5 și se numește Ark: Survival Ascended (care a avut și el propria sa dramă). Surprinzător, el este programat să fie lansat astăzi. Puteți vedea trailerul de mai sus, care arată dinozauri îmbunătățiți grafic și supraviețuitori care aleargă și se bombardează reciproc.

Sequel-ul, Ark 2 este programat să fie lansat în 2024.

Momentan, nu există încă o prețuire pe pagina sa de Steam. După ce a fost amânată din iulie, a trecut de la un preț inclus de 50 de dolari (cu Ark 2) la un alt preț inclus de 60 de dolari (cu DLC suplimentar).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *