Trei jucători ai CSM Petrolul Ploieşti, campioni în vară la „U15” – David Raşoga, Federico Diaconescu şi Mihail Oprea – au fost convocaţi pentru o primă acţiune a lotului naţional de juniori „U16” al României! Stagiul se va desfăşura la Ploieşti, în perioada 28 octombrie – 5 noiembrie.

Ploieştiul va găzdui o primă acţiune de evaluare şi selecţie a tinerilor baschetbalişti născuţi în anul 2008, în perspectiva formării lotului naţional „U16” al României, ce va participa anul viitor la Campionatul European Divizia B!

Staff-ul tehnic este condus de antrenorul de la CSM Petrolul Ploieşti, Ionuţ Ivan, ajutat de Alexandru Gliga (CSM Târgu Jiu) şi Elena Florea (Laguna Bucureşti), iar pentru acţiune au fost convocaţi nu mai puţin de 32 de jucători de la 18 cluburi din ţară şi străinătate.

Dintre campionii de la U15 de la CSM Petrolul Ploieşti, au fost convocaţi David Raşoga (MVP-ul Turneului Final din vară), Federico Diaconescu, ambii evoluând pe postul de conducător de joc, şi Mihail Oprea, care joacă pe postul de extremă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *