Într-o scenă demnă de un film, un comisar-șef de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) din Timiș a încălcat regulile pe care ar trebui să le respecte și acasă, după ce a agresat soția sa, ceea ce a condus la emiterea unui ordin de restricție.

Potrivit surselor implicate în anchetă, agresorul ar fi comisarul-șef Cornel Iureș, un ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție Timiș și fost șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timiș până în primăvara anului 2011. Victimă în acest incident este M. Tetiana, soția acestui ofițer superior din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, originară din Ucraina și mamă a doi copii minori. Conform informațiilor disponibile, din cauza violenței domestice, femeia s-a refugiat în casa unei vecine numite P. Adriana, care a și apelat numărul de urgență 112, deoarece refugiatul nu vorbea limba română.

Potrivit celor mai recente informații, se pare că victima intenționează să-și retragă plângerea pentru violență împotriva soțului său, deoarece au ajuns la o împăcare între ei. În urma scandalului domestic, sursele au dezvăluit că comisarul-șef Cornel Iureș de la DGA Timiș a informat superiorii că dorește să se retragă la pensie. Această informație a fost prezentată de Vocea Timișului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *