Targovisteanca Sorana Cirstea rămane pe locul 26 in clasamentul WTA. Cirstea este cea mai bine clasata in topul mondial al tenisului feminin.

Sorana Cîrstea rămâne pe locul 26 în clasamentul WTA, fiind cea mai bine clasată româncă în topul mondial.

Sorana are 1765 puncte, în timp ce sinăianca Ana Bogdan a coborât de pe poziția 72 pe 73  cu 897 puncte. Si Irina Begu a cunoscut de asemenea o scădere de un loc, fiind acum pe 75  cu 888 puncte.

Jaqueline Cristian a urcat trei locuri locuri şi este pe 97, cu 718 puncte.

Semifinalista de la Rouen este singura jucătoare din România, din Top 250, care a urcat în noul clasament. Ea a fost eliminată în semifinalele turneului de către Viktorija Golubic, scor 7-5, 6-4, dar românca a încasat un cec de 5.222 de euro pentru performanța sa de la competiția din Franța.

Gabriela Ruse și Monica Niculescu sunt cel mai bine clasate jucătoare de dublu din România, fiind singurele sportive ale noastre în Top 100 mondial.

Din păcate, Sorana Cirstea, principala favorită a turneului de 250 de puncte de la Cluj Napoca, a fost eliminată de la Transylvania Open, după a cedat cu un dublu 3-6 partida cu mai slab clasata Eva Lys, numărul 133 mondial.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *