Clubul câmpinean Lido, care a depășit recent 30 ani de activitate neîntreruptă în motocrosul românesc, a reușit din nou, în 2023, să se claseze cu cel puțin un sportiv pe podiumul clasamentului național general al campionatului.

Pe circuitul Brebina din Zărnești, într-un decor superb, s-a desfășurat weekendul trecut ultima etapă a Campionatului Național de Motocros.

La categoria Veterani I, câmpineanul Sebastian Strechioiu, care a concurat cu umărul dislocat, a încheiat pe locul 3 al etapei, iar punctele acumulate i-au asigurat locul secund în ierarhia finală și titlul de vicecampion național!

Tot la Zărnești, în cadrul aceleiași clase competiționale, Marcel Vișoiu a terminat etapa pe locul 5, fiind clasat pe locul 6 în ierarhia finală.

Un alt sportiv de la Lido Câmpina, Alexandru Oprescu, a ocupat locul 9 în clasamentul general, iar la categoria MX2 câmpineanul Alin Pandele a ocupat locul 5 în clasamentul general.

Performanțele sunt cu atât mai importante cu cât motocrosul nu mai are nicio bază de pregătire în Câmpina. Totuși, numele municipiului prahovean se menține an de an în clasamentele naționale ale acestui sport, datorită unor oameni cu adevărat pasionați.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *