Valentin Țicu, fundașul petrolist în vârstă de 23 de ani, a primit o suspendare drastică după ce l-a accidentat pe Dragoș Iancu de la Hermannstadt, luna trecută. Țicu va fi nevoit să stea pe tușă timp de 16 etape!

ticu si iancu1

Mai mult, căpitanul „lupilor” a primit și o amendă în valoare de 10.000 de lei.

ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei” se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Mijlocașul accidentat de Țicu, Dragoș Iancu, a intervenit telefonic, miercuri, la o emisiune TV, vorbind despre suspendarea lui Valentin Țicu.

Fotbalistul sibienilor de la Hermannstadt consideră că sancțiunea primită de căpitanul Petrolului este mult prea drastică, fiind evident că Valentin Țicu nu a avut nicio intenție de a-l accidenta. Mai mult, Iancu spune că nu l-ar afecta o eventuală micșorare a pedepsei lui Țicu în urma recursului.

Dormeam și m-a sunat cineva să îmi spună. Am rămas puțin surprins, poate e o decizie cam dură, dar nu vreau să comentez, nu e treaba mea, e treaba Comisiei, ei știu de ce au luat această hotărâre. Pe mine mă interesează să îmi revin cât mai repede.

Am dat în minge, iar când am pus piciorul jos, mi-a venit cu genunchiul pe gleznă. El a vrut să blocheze mingea, a spus că era convins că ajunge primul la minge.

Bineînțeles că îl iert, nu am cum să îi port pică, nu a fost nimic intenționat, nu a vrut să mă lovească. Nimeni nu vrea să își accidenteze un coleg. Noi ținem legătura, vorbim la două-trei zile.

Eu nu mă refac mai repede dacă îi dă mai puțin sau mai mult. Nu am treabă dacă îi dă mai puțin. Sunt o grămadă de alunecări și contacte, la fiecare se poate întâmpla. A fost mult ghinion!

Dragoș Iancu, la Fotbal Club

Sursă: DigiSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *