Polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au identificat, depistat și reținut o persoana bănuită de comiterea unui furt în valoare de 8.000 de lei.

Concret, la data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, un bărbat din comuna Telega a sesizat polițiștii cu privire la faptul că un alt bărbat, care avea grijă de animalele de la ferma apelantului, în cursul zilei ar fi plecat în mod voluntar de la fermă, sustrăgând mai multe bunuri.

Din verificări, s-a stabilit faptul că bănuitul, în vârstă de 36 de ani, din comună, ar fi sustras mai multe scule electrice creând un prejudiciu pe aproximativ 8.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat bărbatul, care a predat bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate de către persoana vătămată.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *