Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Astăzi, Petrolul a câștigat un joc de verificare desfășurat pe terenul divizionarei secunde Gloria Buzău, cu scorul de 2-1. Toate cele trei goluri au fost marcate în repriza a doua.

Cu Superliga intrată în pauză în acest weekend, Petrolul a ales să profite de ocazie și a programat un meci de pregătire important, împotriva unei echipe cu pretenții din eșalonul secund. Partida cu Gloria a fost un test solicitant pentru elevii lui Florin Pîrvu. După o primă repriză fără goluri, „lupii” au fost conduși în partea a doua a meciului. Cu toate acestea, echipa a reușit să revină în joc, marcând două goluri în doar șapte minute.

În prima repriză, Petrolul a reușit să înscrie de două ori prin Mihai Roman (minutele 3 și 40), dar ambele goluri au fost anulate de arbitru pentru ofsaid. Momentul-cheie al primei reprize a fost când portarul Petrolului, Zima, a reușit o paradă miraculoasă în fața lui Andreas Mihaiu (în minutul 36), refuzând golul buzoienilor.

După pauză, au apărut și golurile, de această dată regulamentare. Gloria a deschis scorul prin Cristi Dumitru (minutul 64), singur în careu în fața lui Gavrilaș. Cu toate acestea, Petrolul a egalat rapid prin Țicu (minutul 70), cu un șut la colțul scurt, și a trecut în avantaj cu 2-1, prin Mitrov (minutul 77), care a reluat un șut respins de portar.

La meciul disputat pe arena din „Crâng”, antrenorul Florin Pîrvu a oferit minute aproape întregului lot, exceptând, bineînțeles, jucătorii convocați la echipele naționale și fotbaliștii cu probleme medicale, precum Takayuki Seto și Diomande.

Următorul meci oficial pentru „găzari” va fi în Superligă, în fața Universității Craiova, duminică, la ora 18:00.

Gloria Buzău – FC Petrolul 1-2 (0-0)

Marcatori: Cr. Dumitru (64)/Țicu (70), Mitrov (77).

Gloria: Greab – Ferraresso, Wiktorski, Patapis, Sălceanu – Ionuț Şerban (cpt.) – V. Angelov, Pervan, Mihaiu – Golan, Radic. Au mai jucat: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, Pashov, Nadolu, Dobrosavlevici, Mat. Tănasă, Brîncoveanu, Georgiev, Cr. Dumitru, Guiu, R. Zamfir
Antrenor: Andrei Prepeliţă.

FC Petrolul: Zima (46 Gavrilaș) – Papp (46 Garutti), Meijers (cpt) (46 Pedro), Huja (71 A. Dumitrache) – Doua (46 Dumitriu), Hanca (46 Vraciu), Jair (46 Mitrov), Jefferson (60 Constantinescu), D. Radu (46 Țicu) – Roman (60 Petrovic), Grozav (60 Omrani). Antrenor: Florin Pîrvu.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *