Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat vineri seara, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Iași, că este mult prea devreme pentru ca PNL să aleagă un candidat la alegerile prezidențiale. El a subliniat că partidul se concentrează în prezent asupra guvernării și a provocărilor externe.

Ciucă a explicat: „Deocamdată, PNL este profund implicat în activitatea de guvernare. Trebuie să ne concentrăm pe provocările actuale cu care ne confruntăm, iar situația securitară din regiune ne preocupă cu toții. Vorbind acum despre alegerile prezidențiale de peste un an, este cu siguranță prea devreme.”

Liderul PNL a participat la o întâlnire cu primarii PNL din județul Iași și cu conducerea filialei PNL Iași în aceeași seară. Ulterior, Ciucă a mers la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde s-a întâlnit cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Totuși, Ciucă a ales să nu se închine la moaștele expuse în curtea catedralei pentru a nu încălca ordinea, și nu va participa la Sfânta Liturghie programată pentru ziua următoare în fața Catedralei Mitropolitane din Iași.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *