Sursă foto: Facebook/ Primăria Berceni, Prahova

Primăria comunei Berceni și parohiile locale au desfășurat joi, 12 octombrie, campania de donare de sânge „Împreună putem salva vieți”. Mulțimea de localnici dornici să ajute au mers la Căminul cultural din satul Corlătești, de pe strada Prof. Traian Ghinescu, din comuna Berceni, județul Prahova, pentru a dona către persoanele aflate în situații dificile.

Adresând „mulțumiri din suflet” pentru doamna doctor Georgeta Hanganu și echipa dumneaei de „îngeri”, Primăria comunei prahovene Berceni a promovat, în mediul online, „bucuria înălțătoare din sufletele celor care au ales să salveze vieți”.

La această campanie a contribuit și Corul Bizantin „Evloghia”, care a susținut un moment artistic pentru a promova evenimentul organizat de Primărie și de parohiile din Berceni.

Bilanțul campaniei de recoltare a fost unul excelent, la finalul acțiunii strângându-se 35,5 litri de sânge! Seria de postări publicate de Primăria Berceni se încheie cu sloganul „Berceni în Bucurie!”, dovedind implicarea comunității și satisfacția pe care o pot aduce asemenea inițiative în comunitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *