94 de accidente grave s-au inregistrat in Prahova, de la inceputul anului. In urma acestora 45 de persoane si-au pierdut viata. Si pe Drumul National 1 statistica este ingrijoratoare. In primele noua luni ale anului au avut loc 13 astfel de evenimente, soldate cu 7 persoane decedate. Tocmai de aceea oamenii legii au organizat o razie de amploare, in urma careia au fost retinute mai multe premise de conducere, si aplicate amenzi. Abaterile semnificative au avut la baza viteza excesiva.

Zeci de politisti de la rutiera au actionat cu cinci radare in cascada, joi dimineata, pe drumurile din Prahova. Razia a vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmari grave. In vizor au fost conducatorii auto care au apasat prea tare pedala de acceleratie.

Statistica in cazul evenimentelor rutiere grave, din Prahova, arata ca de la inceputul anului aproape 50 de persoane si-au pierdut viata.

In cadrul actiunii mai multi soferi s-au ales cu amenzi, ori cu permisele de conducere suspendate.

In urma actiunii s-au aplicat 78 de sanctiuni, dintre care 58 doar pe incalcarea regimului legal de viteza. Doua premise de conducere au fost retinute, dupa ce soferii fie au condus cu viteza, ori au depasit neregulamentar.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *