Termene depăsite, reparații prost făcute, mașini stricate mai rău după ce au fost lăsate în acest service auto și amenințări. Acesta este bilanțul review-urilor potrivit unora dintre clienții care au cerut ajutorul mecanicilor de la service-ul din Băicoi.

Unul dintre ei chiar a decis să povestească pe un grup de pe o rețea de socializare experiența urată prin care a trecut pentru a veni în ajutorul celor care ar fi putut ajunge pe mana acestor mecanici.

„NU RECOMAND SUB NICIO FORMA
Nu recomand sub nicio forma aceasta tentativa de mecanici.
Acum 5 luni am dus masina la ei cu o problema minora (smucea din P in D). Masina având garanție la cutie (lucrare care a costat 13.000 lei bani plătiți imediat după recondiționarea cutiei).
După ce am asteptat 3 luni după ei ( sa facă o treaba care dura 3-4 zile cum scriu ei in prezentarea lor) merg iau cutia ajung la Pitești o pun pe masina, surpriza, nu mai merge deloc. Ma întorc la ei cu masina, cu tot cu cutie, (plătesc platforme, manopere de dat jos cutia de pus la loc) le las masina acolo, după alte 2 luni și ceva de așteptare primesc de la ei răspunsul ca nu știu ce are masina, sa vin sa o iau ca îmi da banii înapoi ! Platesc a 6 oară platforma, merg sa iau masina, ajung acolo, masina cu cutia de viteze in pungi ( nu au mai avut piese).”

Mai mult, bărbatul susține că administratora service-ului auto l-ar fi amenințat că, daca nu lasă un comentariu bun pentru service, nu va primi banii înapoi.

„Am fost sunat de o doamna care pretinde a fi administratora E-VOL. Ma ameninţă ca dacă nu fac o postare in care sa spun ca „E VOL” mi a reparat masina, nu o sa mai primesc niciodată nici un ban, ca pe ea o costa 300 lei sa închidă firma și 500 sa deschidă alta.. adică sa vedeți un service de așa „prestanța” ca nu poate plăti stricaciunile facute .. Pe lângă asta, doamna îşi pune angajații sa lase comentarii pozitive şi sa raporteze aceasta postare pentru a nu mai apărea aici și face reclama proasta! Sper din suflet ca nu o sa mai alegeţi acest service pentru ca doar pe acest grup al întâlnit zeci de păreri negative despre el”, a scris bărbatul în postare.

CJPC Prahova pune capăt manevrelor

Pe fir au intrat comisarii CJPC Prahova. Asa că, ieri, aceștia au desfășurat o nouă acțiune de control la operatorul economic SC E-Vol Auto Service Center SRL Băicoi, pentru verificarea măsurilor dispuse anterior. Controlul de ieri a fost realizat ca urmare a mai multor reclamații făcute în luna august. La dat respectivă s-a constatat că funcționa fără a avea autorizație RAR. S-a dispus măsura de oprire temporară a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor, precum și soluționarea reclamațiilor formulate de consumatori.

Lucrurile nu stăteau mai bine nici ieri. S-a constatat că operatorul economic nu respecta măsura de oprire temporară de la prestare a serviciilor, funcționând în continuare fără autorizație RAR. În consecință, comisarii CJPC Prahova au sancționat operatorul economic cu amendă în valoare de 20 000 lei, propunând totodată închiderea definitivă a unității.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *