„Sunny” riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 26 de ani, după un tragic accident auto petrecut în 2022, în Florida.

Născută în decembrie 1972 în New Jersey, Tammy și-a început cariera în wrestling în 1990 și a cunoscut rapid notorietate.

WWE a recunoscut-o ca prima divă din industria wrestlingului, iar America Online a numit-o cea mai cunoscută vedetă de pe internet în 1996.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar fosta WWE Diva a fost etichetată acum ca „un pericol pentru societate”, conform informațiilor furnizate de Marca.

În martie 2022, a avut loc un incident tragic care a dus la decesul unui bărbat în vârstă de 72 de ani, Julian Lasseter Jr.

Tammy ‘Sunny’ Sytch a inițial negat acuzațiile, printre care conducerea sub influența drogurilor, dar ulterior și-a schimbat pledoaria și a recunoscut vina.

Avocatul statului, RJ Larizza, a calificat-o pe fosta divă din wrestling drept „un pericol pentru societate” din cauza gravității faptelor sale.

„Sunny” risca acum o pedeapsă de 26 de ani de închisoare, după ce a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în alt autovehicul, în urma căruia șoferul a decedat.

Presă din SUA relatează că, având în vedere că se afla la volan sub influența drogurilor, Tammy ‘Sunny’ Sytch va primi o pedeapsă cu închisoarea apropiată de maximul prevăzut de lege, care este de 26 de ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *