Circulaţia pe autostrada A1, în direcția Ilia-Deva, a fost restricționată marți seară în urma unui accident rutier. Mașina condusă de o femeie a lovit parapetul autostrăzii.

Serviciul de Urgență din județul Hunedoara a raportat evenimentul, afirmând că un autoturism marca Mercedes cu număr de Germania a acroșat parapetul la kilometrul 375 al autostrăzii A1.

Femeia se afla singură în mașină și nu a suferit răni semnificative. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a evaluat starea ei și aceasta a refuzat transportul la spital, prezentând doar stări de panică.

Echipajele de pompieri au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI la locul accidentului și pentru a curăța carosabilul. În consecință, circulația pe autostradă a fost restricționată pe o distanță de aproximativ 200 de metri în zona în care a avut loc accidentul.

Poliția autostrăzii a fost implicată pentru a asigura semnalizarea corespunzătoare pe segmentul afectat, în timp ce operațiunile de gestionare a situației de la locul accidentului au continuat.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *