Nu vă lăsați păcăliți de vorbe goale. Ce sună că o minune picată din cer sigur este înșelățorie. O astfel de minune este pusă în aplicare, zilele acestea, de răufăcători care, la primă vedere, par a fi îngeri.

Concret, pe Facebook circulă o postare care pare a fi a unei văduve de 95 de ani, care suferă de o boală mortală. Pentru că nu are mostenitori, aceasta caută pe cineva căruia să-i ofere din bunurile sale, dar și bani.

Aceasta roagă pe cei interesați să o contacteze pe WhatsApp Messenger sau pe g mail.

„Fii binecuvântat✝️
? Pentru că mă numesc Line Renaud, 95 de ani. Sunt văduvă și nu am avut niciodată șansa să am un copil pentru răposatul meu soț. Am cancer din 2009,?‍?
❤️?
? Mor pentru că mai am doar câteva săptămâni de trăit. Vreau să donez o parte din bunurile mele ? (bunuri, bani și multe altele…) ? sub fundația mea Mm LINE RENAUD cuiva care îmi înțelege durerea și vrea să mă sprijine în rugăciunile sale.?
❣️
?‍✈️Vreau pe cineva în care să am încredere și cu o inimă bună. Am motivele mele pentru acest cadou, pe care le voi explica în chat-urile noastre. Deci, dacă ești interesat, trimite-mi un mesaj pe WhatsApp Messenger?‍✈️
Sau contul meu de gmail.

linerenaud25@gmail.com

http://wa.me/+33630668156″, scrie în posare.

Evident, credulii vor ajunge să rămană fără banii din cont, în cazul în care vor de curs ofertei mincinoase.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *