Un bărbat din Constanța a fost reținut de poliție după cinci zile de la producerea unui accident rutier, în care el a părăsit locul incidentului înainte de sosirea forțelor de ordine. În acest timp, un alt individ a fost găsit la fața locului și a pretins că el era șoferul responsabil pentru evenimentul rutier. În urma accidentului, un căruțaș a suferit răni.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a emis un comunicat vineri, în care a relatat că pe data de 1 octombrie, în jurul orei 20:00, pe strada Sudului din localitatea Băneasa a avut loc un accident rutier. Ulterior investigațiilor, polițiștii au concluzionat că mașina implicată în accident ar fi fost condusă de către o altă persoană decât cea găsită inițial la fața locului.

„Impactul a avut loc între autovehiculul condus de acesta și un atelaj hipo condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. Căruțașul a suferit răni și a fost transportat la spital. La scurt timp după producerea accidentului, șoferul de 59 de ani a părăsit locul incidentului. Polițiștii au identificat la fața locului un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a afirmat că el era șoferul mașinii implicate. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Forțele de poliție continuă să desfășoare cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *