Atenție la vanzările de pe Facebook, secțiunea Marketplace. Un ploieștean a fost abordat de un așa -zis cumpărător, prin intermediul unui anunț de pe Facebook, cu intenția de a pune mana pe banii din cont.

Ploieșteanul avea la vanzare o bicicletă. Cumpărătorul l-a abordat cu intenția de a cumpara produsul aflat la vanzare. Poza de la profil aparținea unei femei, dar cel care scria parea a fi un bărbat extrem de ocupat. Mai mult, tot ce scria acesta era presărat cu greșeli de exprimare, ca și cum ar fi fost un text tradus prin Google tanslate.

Inițial a susținut că dorește să trimită poștașul pentru a se efectua vanzarea, iar pe parcurs a început să solicite tot mai multe date personale.

Ploieșteanul și-a dat seama că este o capcană și cumpărătorul a oprit brusc conversația și l-a blocat pe messenger pa vanzător.

Atenție! Nu oferiți date personale necunoscuților pentru ca la mijloc este o capcană, iar cel care v-a păcălit nu va putea fi ușor identificat, fiind vorba de cont fals, cel mai probabil.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *