Un incendiu puternic a izbucnit într-o hală de depozitare a deșeurilor și maselor plastice în localitatea Ungheni, județul Mureș, marți după-amiaza. Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert.

Incendiul s-a răspândit rapid și a afectat deșeurile și masele plastice depozitate pe platforma halei industriale din Ungheni. La locul incidentului au intervenit pompierii de la Detașamentul Târgu Mureș cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autoscară de lucru și salvare de la înălțimi și o autospecială de descarcerare.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, afectând o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați pe platforma industrială.

Echipajele de pompieri lucrează pentru a răci zona, pentru a proteja halele învecinate și pentru a localiza incendiul. Din fericire, nu au fost raportate victime, iar nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Datorită fumului dens și pentru a proteja populația din zonă, autoritățile au emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *