Florin Manole, liderul PSD Sector 1, a exprimat marți opinia sa cu privire la posibilitatea unor liste comune între PSD și PNL în alegeri, menționând că există locuri unde astfel de liste ar putea fi utile, în special în cazul primarilor de la alte partide decât PSD și PNL, care au obținut rezultate dezamăgitoare.

În emisiunea „Proiect de țară: România” de la Prima News, Manole a comentat discuțiile despre posibilele candidaturi comune cu PNL la alegerile de anul viitor, considerând această idee drept „foarte interesantă”. El a menționat că există locuri în care astfel de colaborări ar putea fi benefice, mai ales acolo unde primarii de la alte partide decât PSD și PNL au avut performanțe slabe.

Întrebat despre șansele AUR la alegerile europarlamentare, Manole a exprimat convingerea că acest partid nu va câștiga alegerile europarlamentare. El a speculat cu privire la locul pe care AUR îl poate ocupa, având în vedere tendințele actuale, estimând că ar putea obține locul doi. Cu privire la PNL, Manole a exprimat incertitudine în ceea ce privește mobilizarea organizațiilor PNL și USR, considerând că PNL ar putea obține locul trei. Cu toate acestea, el a subliniat că nu are suficiente informații pentru a face o evaluare precisă a dinamicii organizațiilor PNL și USR.

În ceea ce privește candidatul PSD la Sectorul 1, Manole a menționat că acesta nu va fi stabilit mai devreme de anul viitor.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *