Autobuze lipsă și care nu respectă programul, abonamente date elevilor contra cost, dar și transportul elevilor cu autobuze umplute până la refuz! Care este rezolvarea problemei?

În urma situației semnalate la VINOTRANS, ies la suprafața nereguli și la operatorul de transport S.C. AUTOGARA COM S.R.L., operatorul de transport care efectuează și ruta Ariceștii-Rahtivani – Ploiești.

Prima problemă a fost semnalată încă de la abonamentele pentru elevi: pentru unii au fost eliberate abonamente contra cost, iar alții au fost refuzați pe motiv că „ nu eliberăm abonamente elevilor, nu putem”. Cei care se află în prima situație au încercat să își ia abonamentele gratuit, dar li s-a spus că nu se poate pentru că nu au prezentat o adeverință de elev eliberată de liceu, motiv pentru care au fost nevoiți să plătească, suma fiind de peste 250 de lei.

A două problemă: nerespectarea programului! Chiar dacă programul este unul fix și apare în toate autobuzele, nu este niciodată respectat. Vă prezentăm o situație de astăzi: autobuzul trebuia să plece la ora 13:15 din stație, însă a plecat la 13:05 pentru că „ era prea plin, nu erau locuri ca să mai vină oameni”. În acest caz, oamenii sunt nevoiți să aștepte până la următorul autobuz, pentru că în acesta nu au avut loc.

A treia și cea mai gravă problemă: indiferent de oră, autobuzele sunt umplute până la refuz. Atât în autobuzele de dus cât și la ceve de întors, niciodată nu există loc pentru toata lumea, astfel ajungând să fie peste 20 de persoane care stau în picioare. Soluția acestei probleme ar fi introducerea mai multor autobuze!

Astfel, în urma celor constatate și semnalate de locuitorii din satul Filipeștii de Târg cu privire la situația eliberării abonamentelor gratuite pentru elevi, așteptăm un răspuns pe adresa redacției: office@republikanews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *