Sursa; tennessean.com

Virginia și Tommy Stevens au petrecut împreună ultima zi după 69 de ani.

Tommy Stevens a murit pe 8 septembrie la vârsta de 91 de ani – chiar înainte de cea care ar fi fost cea de-a 69-a aniversare a cuplului, conform necrologului său.

Nouă zile mai târziu, Virginia, în vârstă de 91 de ani, a murit. Chiar dacă ultima dată când au fost împreună a fost la Centrul Medical al Universității Vanderbilt, zilele lor au fost încă pline de zâmbete și iubire.

Personalul spitalului a jucat un rol în a se asigura că cei doi au putut să petreacă cât mai mult timp împreună înainte de moartea lui Tommy.

„Era treaz când a intrat,” Kreager către VUMC Voice. „Ochii lui erau deschiși. Nu comunica prea mult – doar în șoaptă. Dar știa că ea era acolo și că avea să fie chiar lângă el. Nu au încetat să se țină de mână tot timpul. Ea nu-l va da drumul.”

Cei doi au mers la liceul Dobyns-Bennett unde s-au cunoscut și au devenit iubiți din copilărie, potrivit sursei.

De atunci, Tommy și Virginia au fost împreună. După liceu, amândoi au participat la Universitatea din Tennessee din Knoxville înainte de a se căsători în 1954.

„Îmi amintește de ce facem această muncă”, a spus Mohana Karlekar, MD, director medical al Programului de îngrijire paliativă pentru adulți al VUMC.

„Noi avem grijă de oameni – soți, soții, mame, tați – nu de pacienți. Am reunit această familie într-una dintre cele mai dificile momente ale lor, cu puțin efort din partea noastră. A implicat un apel, să văd un pacient suplimentar în acea zi și câteva conversații. De când am adus-o pe doamna Stevens, ea a ținut mâna soțului ei și s-a purtat într-un mod foarte iubitor cu el”, a spus Karlekar.

„Ea a putut să-mi spună luni că este în pace cu ceea ce se întâmplă și a vrut să fie acolo până la sfârșit.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *