În ultimele 24 de ore, poliția din întreaga țară a aplicat amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei și a depistat 19 persoane căutate la nivel național sau internațional în cadrul unei acțiuni desfășurate pe plan național.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), polițiștii au răspuns la peste 2.700 de solicitări din partea cetățenilor și au constatat 7.886 de infracțiuni contravenționale în această perioadă. De asemenea, au fost reținute peste 600 de permise de conducere.

Acțiunea desfășurată pe 29 septembrie a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale și a inclus 418 acțiuni organizate de polițiști, precum și intervenții la 2.718 evenimente, dintre care 2.303 au fost sesizate prin intermediul numărului de urgență 112. În plus, au fost luate măsuri legale împotriva celor 19 persoane depistate în urmărire națională sau internațională, iar în dosarele investigate au fost aplicate 50 de măsuri preventive. De asemenea, au fost semnalate 854 de posibile infracțiuni.

Pe lângă acestea, polițiștii au aplicat 7.886 de sancțiuni contravenționale pentru alte nereguli constatate, în valoare totală de 2.963.698 de lei. Polițiștii rutieri au fost implicați în acțiuni pentru sporirea siguranței în trafic, rezultatul fiind constatarea a 110 infracțiuni legate de regimul circulației pe drumurile publice și retragerea a 304 certificate de înmatriculare.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *