Alfred Simonis, președintele proaspăt ales al PSD Timiș, a anunțat sâmbătă că va fi unul dintre candidații pentru funcția de primar al municipiului Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș la alegerile din 2024.

Simonis a declarat: „Sunt președintele PSD Timiș și evident că sunt unul dintre candidații care vor candida atât la Primăria Municipiului Timișoara, cât și la CJ Timiș. Dacă măsurătorile vor arăta că o altă personalitate are șanse mai mari decât mine să fie primar sau președinte al CJ Timiș, vom face o analiză clară în privința candidatului care merge. În acest moment, mă număr printre cei care se vor înscrie în competiția internă atât pentru Primăria Municipiului Timișoara, cât și pentru Consiliul Județean Timiș.”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat importanța repetării succesului din 2016, când PSD a câștigat alegerile locale. Grindeanu a declarat: „Am simțit azi spiritul pe care noi l-am avut în 2016, când am reușit să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Dar, atunci a fost victoria PSD împotriva dreptei unite. Nu exista USR la localele din 2016. Am simțit azi același spirit din 2016, ceea ce mă face optimist că în 2024 să putem câștiga alegerile. Este datoria noastră. Și eu și noul președinte al PSD Timiș, Alfred Simonis, avem anumite responsabilități în statul român în acest moment. Nu pe măsura rezultatelor pe care le-a avut PSD Timiș în 2020. Aceasta înseamnă o datorie pe care PSD Timiș trebuie să o aibă, iar această datorie înseamnă rezultate. Obligatoriu pentru noi în 2024 este să repetăm istoria din 2016 și anume să câștigăm alegerile locale, iar căpitan de echipă în județul Timiș, ca de fiecare dată, este președintele filialei. Cap de echipă în 2024 este Alfred Simonis. Sunt convins că va face o treabă extraordinară.”

Alfred Simonis a fost ales în cadrul Conferinței Județene a PSD Timiș ca președinte al Organizației Județene a PSD Timiș.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *