Rezultate bune pentru sportivele clubului CS Petrolul Ploiesti la campionatele nationale de triatlon. La Mamaia s-au desfasurat Campionatul National, Cupa Romaniei la Supersprint si H3 RO 2023.
Clubul ploiestean a fost reprezentat de sportivele Cristina Tolea si Dania Crangasu

Cristina Țolea și Dania Crîngașu au obținut rezultate extrem de bune la triatlon. Fetele au participat la Mamaia la Campionatul Național de Triatlon, Cupa României la Supersprint și H3 RO 2023.

În proba de Ștafetă Fete, echipa formată din Dania și Cristina, a obținut locul 2 în proba de sprint (2 X 200 metri înot, 5 km ciclism, 2 km alergare) la categoria Cadete (14-15 ani), din cadrul Campionatului Național de Triatlon.

De asemenea, Cristina Țolea s-a clasat pe locul 1 în proba de Supersprint (400 metri înot, 10 km ciclism, 3 km alergare) la categoria Cadete din cadrul concursului Cupa României, precum și la categoriile Open și Tineret din cadrul concursului internațional H3 RO.

800 de sportivi din 10 țări, printre care și cei mai buni triatloniști din România, la toate categoriile de vârstă (cadeți, juniori, tineret și seniori) au participat la competiția desfășurată la malul mării.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *